A legjobb cash out oldalak 2020-ban

cash out oldalak
A cash out-ról bővebben Hogy mi is az a cash out? Az egyik legjobb dolog, ami a sportfogadásban létezik. A kifejezés azt jelenti, hogy még azelőtt pénzhez jutnánk, hogy az adott mérkőzés vagy mérkőzések befejeződtek volna.

Teljes cash out

Tegyük fel, hogy a kedvenc csapatod megfogadod 10 euróval, az odds 3,5-szörös. Tegyük fel, hogy a csapatod a 70. percben vezetést szerez. Ebben az esetben a fogadóiroda felajánlja a Cash Out lehetőségét, körülbelül 25 eurót.
Itt a fogadó eldöntheti, hogy megelégszik ezzel a „csökkentett” nyereménnyel, vagy bízik annyira magában (és a csapatában), hogy a nagyobb nyeremény érdekében megvárja a mérkőzés befejezését.
Természetesen benne van a pakliban, hogy a 71. percben egyenlít az ellenfél, ilyenkor pedig búcsúzhatunk a magas cash out összegtől. Pont ez benne a szép.

Részleges cash out

Van lehetőség a nyeremény részleges felvételére is. Természetesen arányaiban történik a kifizetés, a maradék téttel pedig tovább játszunk.
Ez azért előnyös, mert könnyen meg lehet oldani (ha már van pár nyertes meccs a szelvényeden), hogy megvédd az alaptéted, hiszen azt a meccs vagy meccsek alatt is vissza tudod szerezni a részleges cash outnak hála.
Onnantól pedig már nyugodtan szemlélheted a mérkőzéseid alakulását, hiszen tudod, nem bukhatsz.

Automatikus cash out

Jelenleg egy olyan oldal létezik, ahol automatikus cash out-ot is beállíthatunk, ez pedig a Bet365. Különösen szerencsés ez, ha nem tudjuk követni a mérkőzést (pl. munka miatt vagy mert éjszaka van a meccs).
Ebben az esetben meghatározhatjuk, mekkora az az összeg, amelyet nyerni szeretnénk (mondjuk az eredeti nyereményünk 80%-a), és ha ezt az összeget elérjük meccs közben, automatikusan lezárja helyettünk a fogadást.

Irodák

Ha már szóba került a Bet365… Cash out tekintetében az egyik (ha nem a) legjobb fogadóirodáról beszélünk. Teljes, részleges és automatikus cash out opciók érhetőek el, sőt van lehetőség szerkeszteni fogadásunkat. Ez azt jelenti, hogy egy-egy meccset törölhetünk a szelvényünkből, mely által ugyan az odds csökken, de nagyobb biztonságban érezhetjük fogadásunkat.
Van még egy opció, ami miatt a Bet365-öt a legjobbak között tartjuk számon. Ez pedig a korai kifizetés opció. Hogy mit is jelent ez? Amennyiben egyszeri fogadást tettünk egy bizonyos csapatra, és ez a csapat a mérkőzés során kétgólos előnyre tesz szert, automatikusan nyertesnek titulálja fogadásunkat.
Kötésben történő fogadásnál is azonnal érkezik a zöld pipa a mérkőzés mellé.
Saját bőrömön tapasztaltam, hogy ez miért is óriási: Történt, hogy egy ötmeccses szelvényt raktam, köztük a Southampton – Wolverhampton mérkőzéssel.
A többi meccs szépen jött, a Southampton pedig már 2-0-ra vezetett a Wolves ellen, így a Bet365 automatikusan nyertesnek jelölte a szelvényem. Elképesztően ideges lettem volna, ha nincs ez az opció, mert a Wolves fordított és nyert 3-2-re. De nekem ekkor már mindegy volt, szép summát akasztottam emiatt.

William Hill és Betfair

Véleményem szerint cash out szempontjából a Bet365-nél jelenleg nincs jobb iroda a piacon, de azért érdemes körülnézni, hiszen (hála Istennek) rengeteg választási lehetőségünk van. Amennyiben valaki ódzkodik a Bet365-től, ajánlom számára a William Hillt és a Betfairt.
Automatikus cash out ugyan nincs, de a részleges és teljes cash out opciók elérhetőek. Előbbi irodát a golfot kedvelőknek ajánlom, míg a Betfair abban különleges, hogy cash out opciójuk akár lóverseny közben is elérhető, köszönhetően a gyorsabb frissítésnek.

Ráadásul, mindkét oldal remek promóciókkal várja az újonnan regisztrálókat. Természetesen még rengeteg oldal van, ahol elérhető a cash out, de úgy gondolom, ez az a három iroda, ami kiemelkedik az összes közül.
És még a dobogót tekintve is van óriási különbség, a Bet365 ezt a meccset toronymagasan nyerte.