A legjobb oddsok az online irodáknál

tenisz szerencsejáték

A sportfogadás szépsége, hogy most már nincs rákényszerítve az ember fia vagy lánya, hogy sorban álljon azért, hogy fogadni tudjon. Az online sportfogadás elképesztő mértékben ontja magából az új oldalakat, az új lehetőségeket, a választási lehetőségek pedig napról napra növekednek.
Ez megkönnyíti az egyszeri játékos életét, hiszen elég egy számítógép, egy okostelefon és otthon, kényelmesen tud fogadni.

Természetesen mindegyik oldalnak megvan a maga előnye és hátránya. Mindegyikük szeretne valami pluszt adni a felhasználóknak, hogy azok végül őket válasszák, de az igazán jó játékos tudja, hogy nem egy helyhez kötött szolgáltatásról beszélünk, nem korlátoznak bennünket.
Szereted a Bet365-öt? Naná, de ettől még nyithatsz számlát a 22Bet-en is, ha úgy érzed, ott jobbak az oddsok.
És erről fogunk egy kicsit beszélgetni, hiszen ezek az oldalak különböző oddsokkal dolgoznak, így nekünk elég kicsit körülnézni, hogy a játékunkhoz megfelelő irodát megtaláljuk.
Van, aki élő fogadásra specializálódik, vannak, akik a futballt követik és még sorolhatnánk. Hiszen ahány ház, annyi szokás.
Ha esetleg nem szeretnénk hosszú órákat eltölteni a számítógép előtt a legjobb lehetőségeket keresve: Vannak már oldalak, amik az oddsokat összehasonlítják helyettünk, így pár perc alatt kiderülhet a számunkra legjobb oldal.

Ha viszont valamiért mégis magunk szeretnénk körülnézni, azért adunk egy kis útmutatót:

Futball

A fogadóirodák legszélesebb palettáját mi más is adhatná, mint a jó öreg foci? Elképesztő mennyiségű mérkőzés előtti lehetőségre fogadhatunk már, az egyszerű „ki nyeri a mérkőzést” opciótól kezdve az első bedobásig. De nem mindegy, hogy ezeket milyen odds mellett kínálják fel nekünk.
Az egyik legösszetettebb és legjobb oldal az oddsok, a kínálat és az átláthatóság szempontjából a LibraBet. Mérkőzés előtti eseményeik száma elképesztően magas és a fogadási lehetőségek száma is meghaladja a 700-at! Kiváló élő fogadás szekciójuk van és persze cash out is elérhető az oldalon.
A futball mellett akár e-sport eseményekre is fogadhatunk (ez egyre elterjedtebb egyébként a fogadóirodáknál) magas szorzók mellett. Belépő bónuszuk akár elérheti a 150€ összeget is, befizetni pedig nagyon sok módon lehet a LibraBet oldalára, ahogy a kifizetés és gördülékeny, ráadásul díjmentes!

Kosárlabda

A kosárlabda szerelmeseinek lehet jó opció a 22Bet felülete. 95%-os kifizetési rátájuk nagyon magas az említett sportágban, ráadásul rengeteg alternatív hendikep áll a fogadók rendelkezésére, ez körülbelül száz alternatív fogadást jelent. Mobil applikációval rendelkezik a 22Bet, így ez mindenképp egy óriási előny számukra.

Tenisz

Az egyik legnépszerűbb sportág, ami a fogadásokat illeti, így természetesen a teniszt kedvelők sem maradnak tipp nélkül. Azt gondolom, a Bet365 oldala az, ahol a legjobb lehetőségek, a legjobb oddsok között választhatunk.
Arról nem is beszélve, hogy az automatikus cash out szerepe a tenisz meccseken hatványozottan felértékelődik. Hiszen nem egyszer előfordult már, hogy az esélyesebbnek tartott játékos egy kettős hiba után, nyert helyzetből képes elveszíteni a mérkőzést, de ugyanez fordítva is igaz.
Akár 3-4 meccslabdáról is el lehet bukni egy meccset, így az automatikus cash out miatt elkerülhetünk egy utolsó pillanatos bukást. A cikk végére azért felsorolok pár odds összehasonlító oldalt a teljesség igénye nélkül.
Ezek az oldalak megbízható információt nyújtanak a fogadók részére, több oldal oddsait sorolják fel, hogy nekünk megkönnyítsék a dolgunkat.
Személyes kedvencem a BetExplorer oldala, ahol a következő sportágak közül lehet szemezgetni: Futball, jégkorong, kosárlabda, kézilabda,tenisz, röplabda és baseball. Oldaluk átlátható, könnyen kezelhető és mindig naprakész.
Ugyanezek a funkciók érhetőek el az Odds Portalon, kicsit szélesebb kínálattal (E-sport, MMA, futsal, rögbi), de számomra kevésbé átlátható, mint a BetExplorer. Mindenesetre az Odds Portal is óriási segítséget tud nyújtani nekünk, játékosoknak.
Ahogy fogadóirodákból, úgy összehasonlító oldalakból is egyre több és több van. Nekünk egyetlen feladatunk van: Megtalálni a számunkra ideális oldalt, a többit rájuk bízhatjuk.