A legjobb sportfogadás oldalak regisztráció nélkül

sport fogadas

Manapság az online fogadási és szerencsejátékos oldalak többsége azt kéri, regisztráljunk, majd erősítsük meg adatainkat különböző dokumentumok feltöltésének segítségével. Sokan azonban nem szívesen teszik ezt meg, hiszen mégiscsak a személyes adataikról van szó, így elesnek a lehetőségtől, hogy online sportfogadással, szerencsejátékkal foglalkozzanak.
Szerencsére léteznek olyan oldalak, ahol ez a lépés nem szükséges, anélkül is játszhatunk (és ki is fizetnek bennünket), hogy saját dokumentumainkat feltöltenénk számunkra ismeretlen emberek részére.

Hogy is zajlik egy online irodához való regisztráció?

Miután a regisztrációs adatlapot kitöltötted és a számládat feltöltöd, a legtöbb esetben már neki is kezdhetsz a játéknak. Azonban a fogadóirodák addig nem fizetnek ki, amíg nem igazolod magad valamilyen formában.
Vannak oldalak, ahol elegendő valamelyik fényképes igazolványodat feltölteni, azonban néha ez nem elég, szükséges egy videós megerősítés is. Amíg ez nem történik meg, addig az esetleges nyeremény utalására sincs mód, sőt, olyan oldalak is léteznek, ahol korlátozzák a hozzáférésed, amíg a megerősítés nem történik meg.
Kényelmi és rugalmassági szempontból nem ezek a legegyszerűbb oldalak, ha az embernek játszani vagy fogadni támadna kedve. Nekik jelenthet megoldást, hogy nem minden portál kér megerősítést, regisztrációt. Ezek az úgynevezett Pay and Play oldalak.

Hogyan működnek a Pay and Play oldalak?

Egyetlen lépés van mindössze: Szükséged lesz egy Trustly accountra. Ezt követően megadhatod a Bank ID-t, akik azonnal ellenőrzik a számlát. Aztán a Trustly-n keresztül utalsz az adott oldal felé, ahol játszani szeretnél.
Ennyi.
Onnantól kezdve, hogy a pénz megérkezik, már játszhatsz is. Nincs ellenőrzés, nincs dokumentum feltöltés, mert ezt szinte helyetted elvégzik.
Ahogy egy „normál” fogadóirodánál, a Pay and Play oldalak esetében is elérhetőek a legkülönbözőbb fogadási lehetőségek, semmivel nem ad kevesebb élményt egy Pay and Play, mint egy hagyományos fogadóiroda.

Bónuszok

Megszokhattuk, hogy a különböző online fogadóirodák mindenféle bónusszal igyekeznek „berántani” az oda látogatókat. Regisztrációs bónusz, üdvözlő bónusz, hűség bónusz, annyi ilyet látni, mint égen a csillag. Nincs ez másképp a Pay and Play irodák esetében sem.
Üdvözlő bónuszaik egyértelműen harcra kelnek a többi szolgáltató kínálatával, időről időre pedig hűség bónuszaik is beválthatók az arra jogosult felhasználóknak.

Be és kifizetések

A fogadóirodáknál, kaszinóknál a befizetés szinte azonnal megtörténik, azonban ha mi szeretnénk egy esetleges nyereményünkhöz hozzájutni már nem ilyen rugalmasak.
A legtöbb esetben ilyenkor jön a már unalomig ismert recept: Küldj dokumentumot, küldj fotót, beszélgessünk videochaten, stb.
A Pay and Play irodák esetében ez is máshogy működik. A kifizetés is azonnal történik, nem kell várni és az adminisztrációt intézni.

A legjobb oldalak

Jó hír, hogy a Pay and Play oldalak száma gyorsan növekszik, így az oldalak által adott bónuszokkal próbálják maguk mellé édesgetni a lehetséges játékosokat. Most ezekből szemezgetünk:

1.: Rabona

Jelenlegi kínálatukban több mint 30.000 mérkőzés előtti fogadási lehetőség áll rendelkezésünkre, a fogadás mellett természetesen kaszinó részleget is kipróbálhatjuk.
Rengeteg országból el lehet őket érni, viszont negatívum, hogy mobil applikációval nem rendelkeznek és nincs ázsiai hendikep. Ügyfélszolgálatuk 24 órás, így mindig tudnak segíteni.
Bónusz
Remek bónusszal készül az oldal az új belépők számára. 100 százalékos befizetési bónuszt ajánlanak 100€ összegig, melyet minden újonnan regisztráló igénybe vehet. Minimum befizetés: 10€

2.: Unibet

Az egyik legismertebb svéd fogadóiroda és az egyik legkedveltebb iroda. A tenisz szerelmeseinek lehet kiváló választás, az ő oddsaik itt a legmagasabbak. Rendkívül sok sporteseményt közvetítenek, és elérhetőek mobil applikáción keresztül is. Ügyfélszolgálatuk több nyelven elérhető. Minimum befizetés: 10€

3.: Sportingbet

Ugyancsak jó választás lehet az 1998 óta aktív Sportingbet, őket azoknak ajánlanánk, akik kosárlabdára fogadnának, rengeteg fogadási lehetőség elérhető, olyan hendikep fogadásokkal karöltve, amit máshol nem igazán találunk.
Ők is élőben közvetítik az eseményeket, napi szinten pedig több mint 8.000 esemény között lehet választani. Élő fogadási részlegük az egyik legjobb, amivel találkoztam.
Minimum befizetés: 10€
A lehetőségeknek pedig se szeri se száma ebben a fellendülő iparágban.